30 January 2012

FOR THE RECORD

Huvudet upp

Imorse log Viggo för första gången på "riktigt"! Vilken känsla! Mitt barn!!! Helt otroligt att man kan börja lipa för ett leende, så häftigt :D

I tisdags för en vecka sen den 24/01 var vi hos le pédiatre, typ bebisdoktorn eller BVC, och Viggo vägde 4450g och mätte 56 cm! Han har alltså växt 5 cm på 4 veckor, jisses! Prick när han var tre veckor var vi tvungna att börja med 3 månaders storlek (60 cm) på pyjamasar etc... Kunde ingen ha sagt det så hade jag inte köpt så mycket 1-månadsgrejer?! :)

Idag är det som sagt första dagen själva utan Philippe. Frukost framför tvn och nu lite blogg medans Viggo sover och vi har på soundtracket från Juno i bakgrunden. Det här kommer nog bli bra! ;)

Today Viggo smiled for the first time for "real"! What a feeling, we cried like babies, this is so awesome! 

2 comments:

Kicki said...

Ja, lilleman växer så det knakar. Han har växt 6 cm sedan han föddes och gått upp va 1200 gram.. BVC-sköterskan är riktigt nöjd ;)

Lite roligt att höra att vi inte är ensamma om krångligt koppel. Vet inte hur många ggr Molly blev påkörd av vagnen innan hon förstod att är man i vägen så blir det inget bra ;) tränar ni på något sätt? Molly kan få riktiga dragryck utan att jag är beredd och på de isgator som finns för tillfället så börjar jag bli lite frustrerad...

Kicki said...

Glömde ju säga att er son är väldigt vacker. Du tar väldigt fina bilder!