30 July 2012

BÅTDRÖMMAR

_ADB1216
Igår var vi ner till havet och marinan där vi drömmer om ha vår båt. Vår båt som alltså är en dröm för tillfället. Kanske nästa år när huset är färdigrenoverat och vi kan tänka på annat än gips och spackel? :)
Vi åt lunch och gick sen och flanerade mellan båtar och pekade ut vilken vi vill ha (alltid de för en miljon eller två, he!) och njöt av att de för en gångs skull fläktade mer än vanligt. Så pass att vi fick turistbränna på kuppen men härligt var det!

_ADB1231 _ADB1227
_ADB1218
Viggo ligger i vagnen och vi lägger på en extra filt för skugga. Jag bara måste köpa en sån där UV-dräkt så att han kan vara med och titta mer. Hatt, kräm och filtar, hua vad mycket man måste tänka på med bebis.

_ADB1233
_ADB1235
Sen åkte vi hem och la oss i skuggan och kollade in båtar på ipaden. Jag älskar att bo vid medelhavet!

Yesterday we went to the sea and dreamed about boats. Maybe we'll buy one next year when we're finished with the house? You never know...
We ate in the the marina and walked among the boats for several hours. I love to live by the Mediterranean! Viggo stayed in the stroller all day since I haven't bought a UV-suite yet, have to, pour baby :) 

No comments: