09 August 2012

VIGGOS PARTAJ!

Viggo är född den 30 december, precis efter julen då alla firar med familjen eller är bortresta. Så jag har bestämt att han ska få en "sommarfest" varje år. Inte för att han ska få presenter och sånt utan bara lite extra uppmärksamhet en gång till under året. Själv är jag född den 18 juni och det har alltid varit fina minnen med sommarkalas i trädgården... Så i tisdags kom "mina" tre mammor och bebisar hit och vi hade det så skoj! Vi var tvungna att sitta inne med ACn men vi hade det så skoj, vi skrattade, åt och skrattade igen så mycket att nästan alla foton är suddiga men vad gör det?  :D  Lyckat var det! Tack igen tjejer!

3
5 7Tanja & Anna  ***  Madelein & Lyam
1 Viggo fick liiite presenter ändå! :)
4 6Johanna & Ethan
2
Bästisar!

Jag vet nu att jag INTE har någon framtid i yrket som bebisfotograf, ha ha, jisses, inte en kotte sitter still, det gråts och skriks om vartannat och "photogénique-itet" kan vi ju bara drömma om... poufff! :)  En liten bebis-kavalkad kommer här:
1011812
Och la Grande Finale (yeah right, snyggt foto va? hi hi hi)
9

Kul var det och nästa år har jag redan planerat in att det ska bli indian-tema, jajamensan! :)

Viggo is born in between christmas and new year so I've decided to have a "summer party" for him each year! Then he can invite friends for some cake and fun and not be sad since everybody is either away on holiday or celebrating christmas with family. We had so much fun, we laughed and ate (and ate) and laughed again and the babies were for the most pleased and happy! :) 

1 comment:

Marias frestelser said...

Hej Kusin!

Synd att jag bor så långt bort - annars hade jag gärna gjort Viggotårtor till både riktiga födelsedagen och sommarfesten.

Viggo är så otroligt lik sin far på en av bilderna!

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen! Under årets svenska sommar har det inte direkt behövts någon AC ;)